mob

        Great Service      Great Price      Great Place

henkilökunta

Saad

Olen kurdilainen Syyriasta ja omistan Manstyle-parturiketjun. Minulla on parturi-kampaamoalan koulutus Stadin ammattiopistosta. 

Avasin ensimmäisen parturiliikkeeni Manstylen Helsingin Kannelmäessä vuonna 2016. Ennen sitä minulla oli Syyriassä oma parturisalonki noin 10 vuotta. Helmikuussa 2019 avasin toisen Manstyle-parturiliikkeen Vantaan Kivistössä. Tavoitteenani onkin ketjun kasvattaminen. Tarjoan parasta asiakaspalvelua ilman ajanvarausta. Palveluihimme kuuluu korkealaatuinen hiusten ja karvojen käsittely sekä myös kasvojen puhdistus. Tule jo tänään niin saat huippumuodikkaan tukan tai nautit ihanasta kasvohoidosta! 

Olen myös kurdilainen Syyriasta ja olen ollut parturina noin 20 vuotta.Parturointi on intohimoni. Minulla on ollut oma parturiliike kotimaassani Syyriassa sekä myös Kurdistanissa ja Libanonissa. 

Hasan

Mohammed

Olen kurdilainen Syyriasta. Olen ollut jo monta vuotta parturialalla, välillä muitakin myyntihommia, mutta parturi on aina ollut ammatti, josta olen eniten tykännyt. Nautin ammattitaidostani ja tykkään laittaa asiakkaan hiukset kuntoon. Se on paras fiilis, kun asiakas on tyytyväinen. Puhun hyvin suomea, englantia, kurdia ja arabiaa. 

Tulen Irakista ja toimin noin 5 vuotta parturina Bagdadissa omassa liikkeessä. Sitten muutin Suomeen, jossa olen jatkanut ammattini harjoittamista nyt jo noin 3 vuoden ajan. 

Qusay

Fadi

Muthanna

Shiar

Hevi

ABBOUD