MANSTYLE

mob

        Great Service      Great Price      Great Place

tuotteEt

HIUSTENHOITOTUOTTEET

NO DANDRUFF SHAMPOO
250 ML

15 euR

 

IdHAIR BLACK NO DANDRUFF

Anti Dandruff Shampoo sisältää luonnollista Zizyphus Joazeiro -kaarnan uutetta, joka auttaa
poistamaan hilsettä ja rauhoittaa kutisevaa hiuspohjaa. Hydrolysoitu vehnätärkkelys ja glyseriini pitävät hiukset kosteutettuina.
Käyttö: Vaahdota pieni määrä shampoota hiuksiin ja hiero kevyesti hiuspohjaa. Huuhtele huolella ja toista tarvittaessa. Parabeeniton.

ACTIVE
SHAMPOO
250 ML

15 eur

 

idHAIR BLACK ACTIVE

Scalp Balancing Shampoo ja hoitava shampoo sisältää aktiivisia ainesosia kuten laktitolia, glyseriinia ja ksylitolia, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat hiuspohjaa, sekä auttavat tasapainottamaan hiuspohjan toimintaa. Sisältää kehäkukkauutetta, joka on tunnettu kosteuttavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.

TOTAL SHAMPOO
250 ML
HAIR, BODY & SHAVE

15 eur

 

IdHAIR BLACK TOTAL 

 Mieto 3-in-1 shampoo hiuksille, vartalolle sekä parranajoon. Sisältää glyseriinia ja panthenolia jotka kosteuttavat hiuksia ja ihoa, sekä hoitavaa manteliöljyä. Sisältää myös afrikkalaista pippuriuutetta, joka on tunnettu antioksidanttisesta vaikutuksestaan. Käyttö: Vaahdota pieni määrä shampoota ja hiero

ID HAIR ELEMENTS LOCK IT IN PLACE HIUSVAHA
150 ML

15 eur

 

Erittäin vahva geeli Lock It In Place Hairgel sisältää IdHAIRin patentoidun Prestyling Complexin, joka yhdistää pohjoismaisia puuvilla- ja vehnäproteiineja hiustenhoitoon hiusten muotoilun aikana ja suojaa ulkoisilta vaikutuksilta. Lisäksi geeli on UV- ja lämpösuojaava, eikä siinä ole parabeeneja eikä allergeenisia hajusteita.

ID HAIR ELEMENTS GOLD PASTE HIUSVAHA
150ML

15 eur

 

Muotoiluvaha jolla saat tuuheutta ja joustavuutta. Levitä märkiin hiuksiin kun haluat kiiltoa ja kuiviin kun haluat mattaisen lopputuloksen.

IDHAIR MÉ MOULDING PASTE MUOTOILUPASTA
200 ML

15 eur

 

Me Molding Paste antaa hiuksille rakennetta ja mattaisan ilmeen. Tämä tahna on kehitetty UV- suodattimella hiusten suojaamiseksi UV-säteiltä. Se sisältää myös kalvonmuodostusaineen, joka tarjoaa suuren pidon ja rakenteen. Levitä tahna kämmeniin ja aseta se kuiviin hiuksiin.

FOUR REASONS
SUPER
SHAPER
500 ML

25 eur

 

Hienojakoinen, hyvin kiinnittävä viimeistelysuihke. Kiinnittää kampauksen ja tekee hiuksista kiiltävät, joustavat ja luonnolliset. Sisältää UV- ja kosteussuojan. Eksoottinen kukkaistuoksu. Käyttöohje: Ravista ennen käyttöä! Suihkuta kuiviin hiuksiin viimeistelyvaiheessa.

IDHAIR BLACK
FOR
MEN HIUSVAHA
100 ML

15 eur

 

Erittäin helppokäyttöinen hiusvaha miehille. Vahan kuidut antavat hyvän pidon rasvoittamatta hiuksia. Fiber Wax tuo hiuksiin myös lisäkosteutusta. Soveltuu sekä lyhyille että pitkille hiuksille.

INEBRYA ICE CREAM FLOSSY PASTE MUOTOILUVAHA
100 ML

15 eur

 

Voimakkaan tuen antava kuituvaha monipuoliseen muotoiluun. Muotoilee ja määrittelee hiustyylit, aikaansaa himmeän kiiltävän lopputuloksen. Sopii kaikille hiustyypeille. Täydellinen luoviin hiustyyleihin.

NOVON PROFESSIONAL 100 ML COLORING WAX 01 BLACK MEDIUM STRONG NATURAL LOOK

10 eur

 

Vaahtomaisen rakenteensa ansiosta Coloring Wax tekee hiuksista erityisiä ja auttaa peittää harmaat hiukset ja muotoilemaan hiuksiasi. Sen vahamainen rakenne helpotaa käytön. Väriainevaha soveltuu hiuksiin ja partaan.

NOVON PROFESSIONAL CREAM WAX 150 ML MEDIUM SHINE FLEXIBLE STRONG HOLD

10 eur

 

Kuiville sekä kosteille hiuksille tai partaalle soveltuva hiusvaha. Tuote on helppo pestä pois ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Pitää kampauksen 24 tuntia. Miellyttävä raikas tuoksu. Keskitasoinen kiilto.

NOVON PROFESSIONAL MATT WAX
150ML
MATTE LOOK EFFECT STRONG HOLD

10 eur

 

Kuiville sekä kosteille hiuksille tai partaalle soveltuva hiusvaha. Tuote on helppo pestä pois ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Pitää kampauksen 24 tuntia. Miellyttävä raikas tuoksu. Mattaefekti.

NOVON PROFESSIONAL METAL WAX 150ML MAXIMUM SHINE STRONG HOLD

10 eur

 

Kuiville sekä kosteille hiuksille tai partaalle soveltuva hiusvaha. Tuote on helppo pestä pois ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Pitää kampauksen 24 tuntia. Miellyttävä raikas tuoksu. Suurin kiilto.

NOVON PROFESSIONAL GOLD WAX 150 ML MAXIMUM SHINE ULTRA STRONG HOLD

10 eur

 

Kuiville sekä kosteille hiuksille tai partaalle soveltuva hiusvaha. Tuote on helppo pestä pois ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Pitää kampauksen 24 tuntia. Miellyttävä raikas tuoksu. Suurin kiilto.

NOVON PROFESSIONAL ROCK WAX 150ML MAXIMUM SHINE ULTRA STRONG HOLD

10 eur

 

Kuiville sekä kosteille hiuksille tai partaalle soveltuva hiusvaha. Tuote on helppo pestä pois ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Pitää kampauksen 24 tuntia. Miellyttävä raikas tuoksu. Suurin kiilto.

IDHAIR WAX
100 ML BEACH GUM STRONG HOLD

15 eur

 

Geelimäinen hiusvaha, joka sopii kaikenpituisille hiuksille. Tuo hiuksiin suolamaisen rakenteen ja keskivahvaa pitoa. Lisäksi vaha on helppo pestä pois hiuksista. Käytetään kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Parabeeniton.

NOVON PROFESSIONAL GOLD WAX 150 ML MAXIMUM SHINE ULTRA STRONG HOLD

10 eur

 

Schwarzkopf & Henkel -laboratorioiden innovaatio: Glatt-hiusten oikaisija Keratin-Care- Complexilla yhdistää suoraviivaisen suorituskyvyn varovasti: Erityisesti suunniteltu keratiini-proteiini viedään niille alueille, joissa on keratiinin luonnonsuojelualueita, jolloin hiukset saavat lisää hoitoa suoristusprosessin aikana. Tulos: Hiusten rakenne on vahvistunut, hiukset ovat sileät, suorat ja helppokäyttöiset. Lue käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Sisältää tioglykolaattia. Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. Pitää poissa lasten ulottuvilta. Vain ammattikäyttöön.

PARRAHOITOTUOTTEET

BANDIDO AFTER SHAVE 350 ML
CREAM COLOGNE FRESH

25 euR

 

Parranajon jälkeen antaa pitkäkestoisen tunteen puhtaudesta ja raikkaudesta.

BANDIDO AFTER SHAVE 350 ML
CREAM COLOGNE EXTREME

25 eur

 

Parranajon jälkeen antaa pitkäkestoisen
tunteen puhtaudesta ja raikkaudesta.

BANDIDO AFTER SHAVE 350 ML CREAM COLOGNE MEN INVISIBLE

25 eur

 

Parranajon jälkeen antaa pitkäkestoisen
tunteen puhtaudesta ja raikkaudesta.

RUEZEL AFTER SHAVE VOIDE 100 ML

25 euR

 

Alkuperäisellä Schorem-parturiliikkeen tuoksulla varustettu raikas ja hienostunut Reuzel After Shave hoitaa ja rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen.

IDHAIR BLACK BEARD OIL PARTAÖLJY 50 ML

25 eur

 

Partaöljy joka sisältää argan-, jojoba- ja kaktusviikunaöljyä, joilla kaikilla on uskomaton kyky lisätä kiiltoa, pehmeyttä ja hallittavuutta. Käyttö: Levitä pieni määrä tuotetta käsiisi ja levitä kauttaaltaan partaan. Älä huuhtele.

KASVONHOITOTUOTTEET

ZENIX PROFESSIONAL PEEL OFF MASK MOSS 130 ML

15 euR

 

MOSS MASK – vihreästä sammalista tehty naamio on ihanteellinen mustapäiden poistamiseksi kasvoilta ja samanaikaisesti puhdistaa huokoset. Käyttö: Levitä kasvonaamio iholle ja anna sen kuivua 15-30 minuutia ajan tai kunnes se on täysin kuiva. Kuivaus aikaa voidaan pidentää kasvosi öljyvyyden mukaan. Sitä voidaan käyttää kerran tai kahdesti viikossa. Jos se joutuu silmiin, huuhtele se välittömästi runsaalla vedellä.Pesee se pois lämmin vedellä. Ennen käyttämistä, testaa tuote pienessä osassa ihoa.

ZENIX PROFESSIONAL PEEL OFF MASK GOLD 130 ML

20 eur

 

GOLD MASK – Imee ja puhdistaa ihon ylimääräisen öljyn. Antaa iholle hengittää mukavammin ja auttaa antamaan sille uuden ilmeen. Käyttö: Levitä kasvonaamio iholle ja anna sen kuivua 15-30 minutia ajan tai kunnes se on täysin kuiva. Kuivaus aikaa voidaan pidentää kasvosi öljyvyyden mukaan. Sitä voidaan käyttää kerran tai kahdesti viikossa. Jos se joutuu silmiin, huuhtele se välittömästi runsaalla vedellä. Pesee se pois lämmin vedellä. Ennen käyttämistä, testaa tuote pienessä osassa ihoa.

WONDERS PREMIUM PURIFYING BLACK
150 ML

25 euR

 

Musta Head Peel off Facial Mask on syväpuhdistava kasvonaamio. Se poistaa mustapäitä ja ravitsee ihoa. Ihon rakenne on vahvistunut ja elvytetty. Rikastettu aloe-veralla, lilyuutteilla ja vitamiineilla. Levitä musta naamio kuivaan ihoon. Vältä kosketusta silmiin. 15 minuutin kuivumisen jälkeen naamio sormenpäillä. Pese kasvosi vedellä poistamisen jälkeen.

WONDERS PREMIUM PURIFYING ANTI-AGING GOLD 150 ML

25 eur

 

Anti Aging Gold Peel off Facial Mask on syväpuhdistava kasvonaamio. Se poistaa mustapäitä ja ravitsee ihoa. Ihon rakenne on vahvistunut ja elvytetty. Rikastettu aloe-veralla, lilyuutteilla ja vitamiineilla. Levitä musta naamio kuivaan ihoon. Vältä kosketusta silmiin. 15 minuutin kuivumisen jälkeen naamio sormenpäillä. Pese kasvosi vedellä poistamisen jälkeen.